OTTHON DESIGN 2021. OTTHONTEREMTÉSI SZAKKIÁLLÍTÁS ÉS VÁSÁR BUDAPEST - HUNGEXPO VÁSÁRKÖZPONT BUDAPEST 2021. NOVEMBER 5 - 7. 

Az őszi OtthonDesign kiállítás 2021. november 5-7. között lesz Budapesten a Hungexpo Vásárközpontban.

Otthon Design 2021. Otthonteremtési Szakkiállítás és Vásár Budapest - Hungexpo Vásárközpont Budapest

OTTHONDesign ŐSZ – Élettel teli otthon

Otthonunk nem csak egy lakóhely, hanem életünk központja. Itt éljük mindennapjainkat akár egyedül, akár családdal. Ez az a hely, ahol biztonságban érezzük magunkat, ha kell, ide vonulunk el a világ zajától, itt töltődünk fel, pihenünk. Egy lakás berendezéséhez, átalakításához, igazán otthonossá tételéhez számos inspirációra, ötletre, szakmai tanácsokra is szükség van. Ebben nyújt segítséget  az OTTHONDesign Ősz kiállítás és vásár a HUNGEXPO területén.

TEMATIKA

• KONYHATECHNOLÓGIA A-Z-IG
• HÁZTARTÁSI NAGYGÉPEK
• BÚTOR
• BÚTORIPARI ÉS BELSŐÉPÍTÉSZETI ALAPANYAGOK
• FÜRDŐSZOBA & WELLNESS
• KANDALLÓK, KÁLYHÁK
• LÉPCSŐK, KORLÁTOK
• BURKOLATOK
• DESIGN KIEGÉSZÍTŐK, DÍSZEK
• LAKÁSTEXTIL
• LAKÁSVILÁGÍTÁS
• SZÓRAKOZTATÓ ELEKTRONIKA
• LAKBERENDEZÉS TERVEZÉS, TANÁCSADÁS
• SZOLGÁLTATÁSOK

A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

 
 
 
 

AUTOMOTIVE HUNGARY 2021. NEMZETKÖZI JÁRMŰIPARI BESZÁLLÍTÓI SZAKKIÁLLÍTÁS HUNGEXPO BUDAPEST

 

9. alkalommal kerül megrendezésre az AUTOMOTIVE HUNGARY Nemzetközi járműipari beszállítói szakkiállítás 2021. november 16-18. között Budapesten a Hungexpo Vásárközpontban. A hazai autógyárak mellett felvonulnak a beszállítók, alkatrészgyártók, gyártási folyamatok és beszállítói szolgáltatások képviselői, gépjárműipari egységek és rendszerek-, üzemi gyártó berendezések gyártó, forgalmazói, rendszerintegrátorok, iparághoz kapcsolódó szolgáltatók, és járműiparhoz kötődő oktatási szféra szereplői. A rendezvény célja, hogy találkozási pontot biztosítson a járműgyártási iparág valamennyi hazai és nemzetközi beszállítója és szolgáltatója számára.

 

Automotive Hungary 2021. Nemzetközi Járműipari Beszállítói Szakkiállítás Hungexpo Budapest

 

 

 

PONTYSHOW 2021 HORGÁSZ KIÁLLÍTÁS ÉS VÁSÁR BUDAPEST, HUNGEXPO 2021. NOVEMBER 19 - 21. 

 

Megvan az idei PontyShow időpontja: 2021. november 19-20-21. Hogy miről szólt a PontyShow az elmúlt bő évtizedben? Az újdonságokról, az ajándékokról, a meglepetésekről, a folyamatos fejlődésről és persze a jutányos árakról, valamint a kiállítók és látogatók találkozásáról. A pontyhorgászatról, majd az utóbbi két évben már a pergetésről és a feederezésről is. Arról, ami nagyon sokunknak a horgászatot jelenti. Bizonyára egyetértünk, hogy erről lemondani nem lehet.

 

PontyShow 2021 Horgász kiállítás és vásár Budapest, Hungexpo

Helyszín: a Hungexpo újjáépített “A” pavilonja

Idén is a belépőjegy mellé ajándék jár!

Az online jegyvásárlás 2021. szeptember 1-étől érhető el!

A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!
 
 
 
 
 
 
 

A PlayIT Show Budapest rendezvényt 2021. november 20-21-én rendezik meg a Hungexpo Vásárközpontban. 2021 is rendkívül izgalmas év lesz a gaming világában, a PlayIT pedig ismét a lehető legtöbb feledhetetlen élményt sűríti egy napba gamereknek, a tech és a geek kultúra rajongóinak.

 

PlayIT Show Budapest 2021 Hungexpo

PlayIT Show - 2021 BUDAPEST

● Helyszín: HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont, 1101 Budapest  Albertirsai út 10.
● Időpont: 2021. november 20-21.
● Nyitvatartás: 10:00-19:00-ig

A legmenőbb játékok, a legismertebb videósok, a legújabb technológiák ismét csak rátok várnak majd! A PlayIT Show korhatár nélkül, bárki számára látogatható! De hogy ez mit jelent pontosan? Azt, hogy évről-évre elhozzuk nektek a legújabb –akár megjelenés előtti- PC és konzol játékokat, számítástechnikai újdonságokat, valamint a legmenőbb gamer kütyüket, legyen szó egy billentyűzetről vagy egy VR szemüvegről. Sőt! Egy PlayIT-nek ugyanúgy szerves részei a cosplayerek, az e-sport, a remek színpadi műsorok, az akciók és a… a minden, amiért mi gamerek rajongunk.

Biztosak vagyunk abban, hogy a járványhelyzet addigra már lehetővé teszi a PlayIT Show biztonságos megrendezését.

Arra kérünk Titeket, hogy június 7-ig nyilatkozzatok a jegyeitekről egyenként a kérdőívünk kitöltésével, melyik jegyet hogyan szeretnétek felhasználni, vagy kompenzálni a 2021. november 20-21-én megrendezésre kerülő PlayIT SHOW-ra vonatkozóan.

Forrás: Szervezők

A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!