Különleges vadfajok, óriás akvárium, velünk élő történelmi hagyományok, vadászkutyás bemutatók, sokszínű kulturális programfelhozatal, mindez pedig vásárokkal és a feledhetetlen gasztronómiai élményt garantáló sétánnyal egybekötve – akik a természetet szeretik, azoknak ott a helyük az év legnagyobb természeti megmozdulásán, az „Egy a Természettel” Vadászati és Természeti Világkiállításon. Találkozzunk a világ legnagyobb természeti kiállításán!

 
Vadászati és Természeti Világkiállítás 2021 Budapest
 

Egy a Természettel Vadászati és Természeti Világkiállítás

A világ legnagyobb természeti kiállítása 2021-ben

Diorámák, filmek, élőállat bemutatók, világbajnok trófeák segítenek megismertetni Földünk, s ezen belül a Kárpát-medence egyedülálló élővilágát. Az ország legnagyobb kiállítási akváriumában például 2 méteres és 110 kilós halakkal is találkozhatunk majd! A program fontos részei a különféle bemutatók: lovasok, solymászok, hagyományos puskákkal vadászók, íjászok… Hosszú lenne pontról-pontra felsorolni a különféle kikapcsolódási lehetőségeket, ezt látni kell!

A Kárpát-medence vadászatával-halászatával egy ezeréves séta keretében ismerkedhetünk meg, és külön csarnokban mutatkoznak majd be a világ minden tájáról érkező nemzetek is. Mindezek középpontjában az a felismerés áll, hogy a környezet védelmének, a természet fenntartható hasznosításának kiemelkedő szereplői a vadászok és más természetközeli szakmák képviselői, mert nélkülük nem működne a dolog…

A rendezvény kiemelten foglalkozik mindnyájunk közös ellenségével, az orvvadászokkal is. A legaktuálisabb témákról, problémákról és megoldásokról pedig hírességekkel és világhírű szakemberekkel lehet beszélgetni: két színpadon is zajlanak majd a természet fenntartható használatát hirdető programok.

Bármelyik csarnokban járjunk, mindenütt korszerű technikai megoldások segítenek még közelebb hozni az apró részleteket, vagy adnak másképp át nem élhető élményeket: a kiállításon rengeteg innovatív technológiai megoldást használhatnak majd az érdeklődők, amelyek révén új nézőpontból ismerhetik meg a kiállítás különféle témáit. Lehetőség lesz több VR-játék kipróbálására is, ami alkalmat ad arra, hogy játszva ismerjük meg a természet és a vadászat szépségeit. A feldolgozott témák között szerepel a solymászat, az íjászat, a koronglövészet és persze a különféle vadászati módok is. Lehetőség lesz például arra, hogy sólyomként barangoljuk be hazánk virtuális vidékeit.

Az egész napnyi programhoz a gasztronómiai sétányon gyűjthetünk erőt, ahol a világszintű magyar vadhúsoké és halételeké lesz a főszerep. A fenntartható forrásból származó vad- és halhús egyébként a kiállítás egyik kiemelt vásárának, az OMÉK Plusznak is központi elemei lesznek. Apropó vásár! A világkiállításon lehetőség lesz pótolni az év elején elmaradt FeHoVa-t is, amely a rendezvény jegyében kibővült tartalommal várja majd a látogatókat.

2021 legnagyobb természeti kiállítása egyben az év legnagyobb kutyabarát rendezvénye is lesz, ami azt jelenti, hogy a HUNGEXPO-n a négylábú vendégeket felkészülten és örömmel látják. Kedvenceinket profi állatorvosi felügyelet és minden igényt kielégítő kutyapihenő „szigetek” várják majd. Érdemes megjegyezni, hogy az esemény egyik főszereplője Fátyol, a világkiállítás kabalakutyája, vérbeli vadászkutya, egy drótszőrű magyar vizsla.

A rendezvény szeptember 25. és október 14. között várja vendégeit itthonról és nagyvilágból Budapesten, a megújult HUNGEXPO területén.

 
 

A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!